fbpx

Bedankt voor je inschrijving!

Allereerst: super dat je aan de slag wilt met video! En ik ben heel blij dat je dit samen met mij wilt doen.

Binnen enkele minuten ontvang je een bevestiging in je e-mail. Je ontvangt van mij zo snel mogelijk meer informatie!

Maar... Ik heb nog wat leuks voor je!

Wil jij nog veel meer te weten komen over hoe je met je zichtbaarheid meer: bereik, impact en omzet krijgt als kennisondernemer? In mijn Facebookgroep IMPACT Community deel ik alles over zichtbaarheid. Hiermee help ik ondernemers zoals jij om zonder angst zichtbaar te zijn en echt content te plaatsen die mensen aantrekt met wie jij het liefst werkt.

Via onderstaande button kom je bij de Facebookgroep. Meld je aan, vul de vragen in en ik zie je aan de andere kant!

61EF7E9D-53FE-4871-9EB2-4A76FDA37241

Besloten Facebookgroep IMPACT Community

De groep voor ondernemers, die de zichtbaarheidsdrempel over willen stappen en meer impact willen maken met content en video's die echt connectie maken.

Je vindt hier:

  • Facebook LIVE trainingen
  • Waardevolle content over zichtbaarheid en video.
  • Groep met gelijkgestemde ondernemers.

Lilian Plas gebruikt cookies om ervoor te zorgen dat deze website zo soepel mogelijk draait en het gebruik van de website te analyseren. Door op akkoord te drukken, geef je aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies en het verzamelen van informatie. Klik op - meer lezen - als je het cookiebeleid wilt lezen.  MEER LEZEN